Protestantse Kerk in Nederland
Gereformeerde Kerk Stedum
 
 
Jaarproject 2018

Jaarproject 2018

Jaarproject 2018
Voor 2018 wordt geld ingezameld voor de stichting Help Afrika. Hierna een verslagje van de reis naar Kenia van de familie Tillema.
Een half jaar geleden zijn wij als gezin op reis geweest naar Kenia. De eerste week hebben we meegedraaid met de zusters in Marigat. Deze zusters zorgen voor de mensen in een vluchtelingendorp in een woestijngebied. We mochten meedraaien met de kraamkliniek, scholen bezoeken, met de consultatiebureau meedraaien, meten, wegen van kinderen en vooral een nieuwe wereld ontdekken.
Omdat de jaarcollecte voor de kerk dit jaar bedoeld is voor stichting Help Afrika, willen we jullie graag iets van onze bijzondere reis laten zien. Dit doen we op zondag 14 januari na de clusterdienst in Stedum.
Je bent van harte welkom.

 

 

 
Afsluiting jaarproject 2017 Afsluiting jaarproject 2017

Mooi bedrag voor project 2017
Ons jaarproject Stichting Werkgroep Albanië heeft een totaal bedrag van € 2491,89 opgebracht, waarvan de kleding-/speelgoedmarkt € 410,00, het stamppotbuffet € 350,00 en de kerstnachtdienst € 435,00. Een geweldig mooi bedrag.
 

 
 
 
 

clusterdienst Garmerwolde
datum en tijdstip 21-01-2018 om 10.00 uur

meer details

 
Onze missie
vanuit
onze verscheidenheid
in verbondenheid
worden we,
oud en jong,
geïnspireerd
om het Woord en elkaar
te verstaan
én geroepen
om samen
de daad bij het Woord
te voegen.


 
 
Koffiedrinken
Na afloop van alle clusterdiensten is er gelegenheid om koffie te drinken. Als de dienst om 11.00 uur begint, is het koffiedrinken voorafgaand aan de dienst.
 
Kerkdiensten beluisteren?

klik hier om een eerdere kerkdienst te selecteren


 
 
Andere websites
Protestantse Kerk Nederland
Classis Winsum PKN
Kerk Garmerolde/Thesinge
Kloosterkerkgemeente Ten Boer
Stedum.com

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.