Protestantse Kerk in Nederland
Gereformeerde Kerk Stedum
 
 
40-dagentijd 40-dagentijd

40-dagentijd: 14 februari- 31 maart "onvoorwaardelijke liefde".
We werken dit jaar weer met spaardoosjes. U kunt met behulp van het spaardoosje een bedrag doneren voor het thema 'onvoorwaardelijke liefde'. Zes wereldwijde projecten staan hierbij centraal, waarbij wordt stilgestaan bij moedige moeders (maar ook vaders, opa's/oma's en verzorgers) die zich wereldwijd dagelijks met grote toewijding inzetten voor hun gezin en de samenleving. Voor meer informatie over het thema kunt u terecht op de website www.kerkinactie.nl/40dagentijd.

U kunt de spaardoosjes inleveren op 25 maart tijdens de kerkdienst in Stedum.
 
Er liggen in de kerken extra spaardoosjes voor mensen die geen exemplaar hebben ontvangen en wel graag willen meesparen.
 
App 40dagentijd
De 40dagentijd-app is een handig middel om je dagelijks te bezinnen op het leven. Voor meer informatie over de 40dagentijd-app kunt u naar de website www.kerkinactie.nl/40dagentijdapp gaan.

 

 
Jaarproject 2018

Jaarproject 2018

Jaarproject 2018
Voor 2018 wordt geld ingezameld voor de stichting Help Afrika. Hierna een verslagje van de reis naar Kenia van de familie Tillema.
Een half jaar geleden zijn wij als gezin op reis geweest naar Kenia. De eerste week hebben we meegedraaid met de zusters in Marigat. Deze zusters zorgen voor de mensen in een vluchtelingendorp in een woestijngebied. We mochten meedraaien met de kraamkliniek, scholen bezoeken, met de consultatiebureau meedraaien, meten, wegen van kinderen en vooral een nieuwe wereld ontdekken.
Omdat de jaarcollecte voor de kerk dit jaar bedoeld is voor stichting Help Afrika, willen we jullie graag iets van onze bijzondere reis laten zien. Dit doen we op zondag 14 januari na de clusterdienst in Stedum.
Je bent van harte welkom.

 

 

 
 
 
 

clusterdienst Garmerwolde
datum en tijdstip 18-03-2018 om 10.00 uur

Koffiedrinken na de dienst
meer details

 
Onze missie
vanuit
onze verscheidenheid
in verbondenheid
worden we,
oud en jong,
geïnspireerd
om het Woord en elkaar
te verstaan
én geroepen
om samen
de daad bij het Woord
te voegen.


 
 
Koffiedrinken
Na afloop van alle clusterdiensten is er gelegenheid om koffie te drinken. Als de dienst om 11.00 uur begint, is het koffiedrinken voorafgaand aan de dienst.
 
Kerkdiensten beluisteren?

klik hier om een eerdere kerkdienst te selecteren


 
 
Andere websites
Protestantse Kerk Nederland
Classis Winsum PKN
Kerk Garmerolde/Thesinge
Kloosterkerkgemeente Ten Boer
Stedum.com

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.